Saturday, 12 March 2011

we ♥


ayna suraya <3


atiqah asrin <3


raihan umairah <3


irdina diyanah <3



Sunday, 27 February 2011

budak bajet "HOT" tuh

guys , aku baru habis bace blog dia tau . then dia tulis one of us dah lupa kawan lama lah and blah blah blah . dia ckp "one" of us nie dah bajet . and mcm dah bajet "hot" . kinda funny kan kan ? haih dia nk tulis pasal org tpi diri sendiri pun tk betul lgi -.- geram jeh aku tgk kott -.- sumpah mcm haramm nk tulis and maybe dia dah terasa kott benda tuh . hahaha kesian dia 


love ,
eyka

HOW TO MAKE DONUTS

design blog donut's

hello im dyna !
dyna yang always design blog donut's
nnti kalau ada pic yg perlu di masukan dyna will get on blog donut's here .*on the sport !
who's want be our mmber just leave a coment here :)
an mmber donut's fuck off  BUDAK BAJET HOT ! , SOMBONG , KUTUK BELAKANG CAM ORANG TUHH ! , BAJET GOOD GOOD !
SAPE RASE sikap semua tuh ada kat korang stop being like that please ! tQ :)
kami skater girl's so pape hal just infrom kitaorang !


cheers dyna :)

Saturday, 26 February 2011

Official Donut's Blog

hey dude , i am eyka who created this Donut's blog =)
this is our official blog. 
Donut's member :
Ayan
Dyna
Ayna
Eyka (me)
anythings , just be our followed kayy ? thanks for viewing our blog :)




love ,
Eyka Donut's