Sunday, 27 February 2011

budak bajet "HOT" tuh

guys , aku baru habis bace blog dia tau . then dia tulis one of us dah lupa kawan lama lah and blah blah blah . dia ckp "one" of us nie dah bajet . and mcm dah bajet "hot" . kinda funny kan kan ? haih dia nk tulis pasal org tpi diri sendiri pun tk betul lgi -.- geram jeh aku tgk kott -.- sumpah mcm haramm nk tulis and maybe dia dah terasa kott benda tuh . hahaha kesian dia 


love ,
eyka

No comments:

Post a Comment